Skip to content
Politică

Klaus Iohannis participă la un eveniment vital pentru mediul de afaceri

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a pregătit un eveniment cu privire la dezvoltarea mediului de afaceri din România. La eveniment va fi prezent și președintele României Klaus Iohannis.

Evenimentul se numește  „Preşedintele României în dialog cu mediul de afaceri” și va avea loc marţi, 25 aprilie a.c., începând cu ora 11:30, la sediul CCIR Business Center.
Evenimentul „Preşedintele României în dialog cu mediul de afaceri”, inițiat de Administrația Prezidențială și organizat cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, reprezintă un cadru de consultare și dezbatere a direcţiilor de dezvoltare economică a României.

Cu acest prilej, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea un dialog cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, întreprinzători români şi investitori străini, reprezentanţi ai companiilor mari şi ai întreprinderilor mici şi mijlocii, în vederea dezbaterii priorităţilor şi provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri românesc.

Având în vedere obiectivele Proiectului de ţară, iniţiat de Preşedintele României, de a fundamenta şi dezbate direcțiile de dezvoltare a țării noastre, discuţiile din cadrul evenimentului se vor axa pe elementele de viziune economică din partea mediului de afaceri, pe necesitatea susținerii antreprenoriatului românesc și a competitivității economice a României, care să consolideze prosperitatea românilor pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *