Skip to content
Politică

Klaus Iohannis, prima precizare legată de vacanța din Madeira

Klaus Iohannis se află, până vineri, în vacanţă în insulele Madeira din Portugalia. Preşedinţia a precizat că vacanţa şefului statului nu este plătită din bani publici, potrivit romaniatv.net.

Klaus Iohannis se află, în perioada 6-10 aprilie, în vacanță în insulele Madeira, alături de soţia sa, Carmen.

Administraţia Prezidenţială a confirmat, luni, că preşedintele a plecat în concediu de Paşte.

„În toată această perioadă, Președintele României își exercită atribuțiile constituționale și, în măsura în care va fi necesar, va reveni în București”, preciza Preşedinţia.

 

3 comentarii la “Klaus Iohannis, prima precizare legată de vacanța din Madeira

  1. Va dati seama ce presedinte planetar avem. Sa poata el sa-si exercite atribuțiile constituționale din Oceanul Atlantic. Cred ca si daca s-ar duce in cosmos presedintele facebook si-ar exercita in bune conditiuni atribuțiile constituționale. Cred totusi ca atunci ar fi nevoit sa dea instructiuni pe facebook doamnei Alina Gorghiu Dej. Vae victis. (Vai de cei invinsi)

  2. Inteleg ca a platit din banii lui cazarea si transportul inclusiv pentru SPP-istii din dotare ??? Pai chiar atat de tampiti sa fim sa credem asta ? Sau e dus fara SPP-isti ? Ca atunci e un pic de incalcare a legislatiei. Asta este, cand esti presedintele unei tari, nu mai esti persoana privata. El si-a ales sa fie asta. Dar ii convine decat o parte, alta parte vad ca-i pute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *