Skip to content
Politică

Klaus Iohannis, prins din nou cu minciuna în cazul celor șase case

Explicațiile evazive, în același timp halucinante ale lui Klaus Iohannis despre cele șase case sau locuințe, cum îi place să sublinieze, nu seamănă una cu alta.

După ce a precizat că a pornit de la o casă cu patru camere, apoi de fapt erau două, apoi precizând că acestea sunt rodul meditațiilor oferite, Iohannis a fost prins din nou cu minciuna.

Jurnaliștii de la catavencii.ro precizează că ”după ce Iohannis ne-a spus cum și-a luat casa din darul de nuntă, cum l-au ajutat părinții și cum a investit din meditații, săptămâna trecută, aflat în prezența unui ferchezuit cu pretenții de ziarist, Iohannis a schimbat din nou povestea: „Am avut oportunitatea, în anii în care sașii au plecat, să investesc în imobile care erau mai ieftine. prima casă a fost luată în ’94“.

Ei bine, domnul Klaus Werner Iohannis tocmai își depusese de câteva zile, la Biroul Electoral Central, declarația de avere. Nici ce scrie acolo n-a ținut minte. Pentru că nu există nici o casă cumpărată în 1994. Nici una. Există una cumpărată în 1992, iar următoarea e achiziționată în 1997. După aia urmează 1999 și tot așa, până în 2007. 1994? Nope!”

”Klaus Iohannis e un om cinstit, dar putem accepta că are probleme cu memoria. Aia e, banii de la nunta din 1989 i-a păstrat la bancă până în 1992, când a cumpărat prima casă. Și i s-a părut că a trecut atât de mult timp, încât a zis că 1992 era 1994. Se mai întâmplă. În definitiv, ce-s doi ani la scara istoriei? Și de ce ai cere de la un sas rigoarea unui neamț? Doar pentru că așa se promovează? Drept un neamț riguros?”, mai precizează cei de la catavencii.ro.

Rămâne să îl urmărim în continuare pe Klaus Iohannis și să vedem, până la scrutinul prezidențial, câte gafe va mai face acesta și de câte ori își va contrazice propriile declarații.

Vezi aici Declaratia de avere Klaus Iohannis, depusă la înregistrarea candidaturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *