Skip to content
Alegeri

Klaus Iohannis: Regimul Dragnea – Dăncilă împroaşcă şi acum în campanie venin, minciuni şi fake-news

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Ploieşti, că nu vrea să participe la o dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru că aceasta reprezintă „regimul toxic” Dragnea-Dăncilă, care „şi acum în campanie împroaşcă venin, minciuni şi fake-news”.

Întrebat de jurnalişti cine legitimează un candidat, Iohannis a răspuns: „numai poporul poate să legitimeze un candidat, prin vot”.

Acesta a explicat apoi că îşi menţine declaraţia conform căreia nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă pentru că, din punctul său de vedere, astfel ar legitima-o, scrie agerpres.ro.

Din punctul meu de vedere, da. Tot din punctul meu de vedere, nu doresc să particip la o dezbatere cu contracandidata, doamna Dăncilă, pentru că doamna Dăncilă, din păcate, reprezintă acel regim toxic Dragnea-Dăncilă care a guvernat împotriva românilor, care şi acum în campanie electorală vedem că împroaşcă numai venin, minciuni şi fake-news. Aţi urmărit, din păcate s-a ajuns chiar în zona acuzaţiilor xenofobe, absolut intolerabile. Şi nu consider că eu trebuie să intru în dezbatere cu candidata care reprezintă acest regim toxic care a guvernat cras împotriva românilor„, a spus Klaus Iohannis.

Legat de turul doi al alegerilor, Iohannis a afirmat că este optimist.

Sunt destul de optimist şi cred că românii vor merge la vot, au demonstrat că sunt conştienţi de importanţa acestor alegeri şi contez pe fiecare român să participe, duminică, la vot„, a mai declarat candidatul PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *