Skip to content
Politică

Klaus Iohannis, săgeți către liderii județeni ai PNL

Klaus Iohannis, Președintele ales al României și fost lider al liberalilor participă azi la ședința femeilor liberale, ce se desfășoară la Palatul Parlamentului.

În acest context, Iohannis le-a transmis femeilor din PNL că a urmărit ce se întâmplă în județe, chiar dacă din naivitate unii au crezut ca nu o face.

„Ati fost foarte implicate si credeti-ma ca stiu aceste lucruri fiindca am urmarit ce se intampla in judete, chiar daca, din naivitate unii au crezut ca nu o fac”, a subliniat Iohannis.

„Este foarte important pentru noi toti sa continuati, fiindca, după parerea mea, ati inteles mai repede, ma bine si mai profund ce insemana politica in sec 21. Inseamna o mai mare apropiere de oameni, inseamna organizații care functioneaza mai direct si inseamna organizații care functioneaza in asa fel care sa vina in intampinarea alegatorilor nostri.

Avem semne bune si semne foarte clare ca PNL, cel realizat prin fuziune, este primul partid mare din Romania care se reformeaza profund din interior, asa cum trebuie sa se intample cu un partid din secolul 21 care vrea sa conduca destinele romanilor foarte multi ani.

Votul de pe 2 si 16 noiembrie, in afara de faptul evident imbucurator ca m-a dus la Președinție, ne-a aratat cateva lucruri clare: oamenii asteapta altfel de politica. Putem sa facem un lucru foarte bun si simplu: sa reformam partidele in asa fel incat sa functioneze mai bine, mai transparent, mai aproape de cetateni”, le-a mai transmis  Klaus Iohannis femeilor din PNL.

Totodată, Klaus Iohannis punctează că pentru a deveni o echipă coerentă, marele PNL trebuie să muncească mult și sa aiba un obiectiv clar si ferm.

„Rolul dvs. este foarte mare in acest proces de reformare, modernizare. Noul PNL este, asa cum se spune, nou. Nu putem sa pornim de la premise ca in mod automat vor deveni o echipa coerenta care functioneaza automat. Pentru asta trebuie muncit mult si cu un obiectiv clar si ferm”, a precizat Klaus Iohannis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *