Skip to content
" "
Alegeri Sibiu

Klaus Iohannis și-a zdrobit contracandiații la Sibiu: Câte procente a obținut candidatul PNL la votul din județul său

Klaus Iohannis și-a zdrobit contracandidații la Sibiu. Potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), candidatul PNL a fost votat de 66,84% de alegătorii care s-au prezentat la urne în județul său, adică de nu mai puțin de 134,411 de persoane.

Iohannis este urmat în clasament de candidatul USR-PLUS, Dan Barna, în timp ce social-democrata Viorica Dăncilă s-a clasat pe locul trei.

" "

Klaus Iohannis – 66,84% (134,411 de voturi)
Dan Barna – 10,99% (22,264 de voturi)
Viorica Dăncilă – 9,72% (19,560 de voturi)
Mircea Diaconu  – 4,91% (9,923 de voturi)

Preşedintele Klaus Iohannis și liderul PSD Viorica Dăncilă se vor lupta în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Numărarea voturilor e aproape finalizată, ajungând la 99.96%. Clasamentul nu se mai poate schimba, chiar dacă Dan Barna speră să obţină câteva procente în plus din diaspora. 47,66% dintre românii cu drept de vot s-au prezentat la urne în ţară, în timp ce în străinătate au votat peste 650.000 de români, cifră-record, conform b1.ro.

" "
" "

1 comentariu la “Klaus Iohannis și-a zdrobit contracandiații la Sibiu: Câte procente a obținut candidatul PNL la votul din județul său

  1. Oare…cati dintre votantii pupaciosi in curu` sasului stiu ca romanii nu au avut multa vreme voie sa locuiasca in oras ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *