Skip to content
Politică

Klaus Iohannis şi-ar putea schimba echipa. Ce anunţă anul 2015 pentru politicienii din România

" "

2015 se anunţă un an al schimbărilor pentru liderii politici din România, spune astrologul Mariana Cojocaru. Unii se vor relansa, alţii vor trece prin schimbări de strategie sau de echipă. Este şi cazul preşedintelui Klaus Iohannis care în luna octombrie a anului viitor va trebui să umble la atitudine, mentalitate, mod de acţiune sau la oamenii din jur.

Anul 2015 va fi pentru Klaus Iohannis unul al schimbării. Noul preşedinte al României ar putea face schimbări în echipă în luna octombrie a anului viitor, spune astrologul Mariana Cojocaru, conform antena3.ro.

" "
" "

Pentru premierul Victor Ponta, prima perioadă a lui 2015 va fi una de izolare, după care va reveni în forţă, spune astrologul.

Traian Băsescu va juca în 2015 cu armele pe masă, iar astrograma arată că nu va părăsi scena politică.

Pentru domnia sa exista trei variante. Varianta 1 este ca se reinventează, varianta doi e ca se readaptează şi varianta trei este că foloseste arma din dotare, adica coada cu venin. Adică asta înseamnă că va ajunge premier? Nu ştiu dacă va ajunge premier. Este un an decisiv, este un an în care se va juca cu armele la vedere, vor pune săbiile pe masă„.

Pentru Elena Udrea, 2015 va fi un an al strategiilor şi la fel ca la Traian Băsecu, va rămâne cu siguranţă pe scena politică, precizează sursa citata.

Pentru preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, prima parte a lui 2015 va fi una foarte importantă, legată de relaţia financiară cu străinătatea.

Cît despre guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu va avea un an în care va trebui să înfrunte schimbări, dar va face faţă cu brio.

Astrograma liderilor politici arată că abia din 2016 lucrurile se vor linişti.

1 comentariu la “Klaus Iohannis şi-ar putea schimba echipa. Ce anunţă anul 2015 pentru politicienii din România

  1. Cred ca in cafea se „ghicea”mai bine si eventual…..mai corect !!! Ceva nu-i in regula cu „astrogramele” astea ! Nu pomenesc nimic de DNA, DIICOT…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *