Skip to content
Politică

Klaus Iohannis va avea consultări cu mediul politic şi cu partenerii sociali pe tema proiectului „România Educată”

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis va avea consultări cu mediul politic şi cu partenerii sociali pe tema proiectului „România Educată”, în perioada 5 – 7 iulie, la Palatul Cotroceni, în contextul finalizării dezbaterii publice, transmite Administraţia Prezidenţială. Premierul Florin Cîţu va fi prezent, luni la Cotroceni, la această întrevedere, potrivit agendei prim-ministrului transmisă de Guvern.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, calendarul consultărilor este următorul:

– Luni, 5 iulie 2021, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu liderii coaliţiei de guvernare;

– Marţi, 6 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu conducerea Parlamentului şi cu membri ai Comisiilor de Învăţământ din cele două camere;

– Miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu partenerii de dialog social din zona educaţiei şi cu reprezentanţii organizaţiilor nonguvernamentale implicate în proiectul «România Educată»”.

La discuţii, vor fi prezentate principalele zone de reformă şi linii de acţiune ale proiectului „România Educată”, în vederea realizării unui consens social şi politic, care să garanteze implementarea sa şi asumarea transpartinică, mai indică sursa menţionată.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *