Skip to content
Societate

Kovesi angajează director de comunicare la Parchetul European. Ce condiții trebuie să îndeplinească și cât va avea salariul

Inquam Photos / Octav Ganea

Parchetul European (European Public Prosecutor’s Office – EPPO) condus de fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a scos la concurs postul de director de comunicare al instituției. Termenul limită de depunere a candidaturilor este de  5 ianuarie 2020.

Cel care va obține acest post va fi angajat cu contract de muncă pe perioadă determinată de 3 ani, cu posibilitate de prelungire, scrie profit.ro.

Candidații trebuie să aibă minimum 8 ani de experiență în poziții cu sarcini relevante pentru jobul de director de comunicare al EPPO. Sunt avantajați candidații care au fost manageri de comunicare, ofițeri de presă sau purtători de cuvânt în instituții din sistemul judiciar și din cel de ordine publică și impunere a aplicării legii, potrivit anunțului făcut de instituția europeană.

Salariul de bază este de 7.845 sau 8.175 euro pe lună, în funcție de vechimea în muncă a celui care va câștiga concursul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *