Skip to content
Politică

Kovesi, dezvăluiri despre modul de operare al celor doi spioni israelieni care o filau

" "

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat că activitatea celor doi israelieni arestaţi la Bucureşti după ce ar fi încercat să o fileze nu reprezintă altceva decât una dintre multele tentative de intimidare care-i vizează pe procurorii anticorupţie.

„Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail”, a dezvăluit LAura Codruţa Kovesi în emisiunea „După 20 de ani”.

" "
" "

„Nu stiu ce au gasit. Nici nu ma intereseaza ce au gasit. Probabil ca sunt persoane deranjate de anchetele noastre, deranjate ca DNA isi face treaba. Nu pot sa comentez despre cine a incercat sa ma intimideze”, a subliniat procurorul şef al DNA, citat de antena3.ro.

Traian Băsescu a declarat, joi seară, în emisiunea „Ediţia de seară” de la România TV, că în urmă cu două luni a fost ţinta unui atac cibernetc. Fostul preşedinte a făcut această dezvăluire în contextul scandalului Black Cube, izbucnit după ce doi foşti agenţi Mossad, în prezent angajaţi ai unei companii de spionaj, au fost arestaţi în România sub acuzaţia că ar fi spionat-o pe Laura Codruţa Kovesi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *