Skip to content
Politică

Kovesi îi provoacă palpitații lui Dragnea: ”Mă aștept să fiu audiat!”

turnulsfatului.ro

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, vineri, la evenimentul numit Dialogul partidelor politice China – Ţările Europei Centrale şi de Est 2017, întrebat de reporterii prezenți, despre anchetele DNA privind afacerile Tel Drum, acesta a declarat că este „ţinta” şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, care ar vrea să îl ancheteze pe el „şi dacă plouă”.

„Ştiţi ceva, mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta. Şi dacă plouă. Nu cred că mai e vreun secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum”, a spus Dragnea, potrivit Dcnews.ro

Mai mult, liderul PSD a susținut că anchetele Rise Project au pornit cu informaţii din DNA, care au fost folosite să justifice apoi anchete DNA.

„Nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri”, a spus Dragnea.

Totodată, liderul PSD a fost întrebat ce arme are pentru a se „lupta” cu aceste presupuse atacuri la adresa sa. Acesta a răspuns: „Ce arme, că n-am pistoale? N-am decât partidul şi Parlamentul, atât”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *