Skip to content
Politică

Kovesi pentru Cotroceni, ”marele secret” pe care-l care știe toată lumea! Silviu Mănăstire: Face și Coldea o ultimă aroganță

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează tot mai probabila candidatură a fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, la alegerile prezidențiale din 2024, din partea USR, o variantă luată în calcul și de politologul Remus Ștefureac în studioul Puterea Știrilor.

”Marele “secret politic” de care știe toată lumea, de care se vorbește deschis la mese: candidează duamna Laura! De parcă nu asta a fost povestea de la bun început, când i s-a creionat profilul politico- judiciar! Face și Coldea o ultimă aroganță… ce să faci, ncsf”, scrie jurnalistul.

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Remus Ștefureac a precizat că sunt două personalități care vin din poziții internaționale și care pot fi competitori redutabili la alegerile prezidențiale din 2024: Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană.

„Nu știu dacă a întrebat-o cineva. Probabil dacă ar întreba-o cineva, ar spune că nu și-ar dori așa ceva. Sau cine știe ce va spune. Doamna Kovesi are în continuare un nivel ridicat de încredere, văzut și din măsurătorile noastre, dar și din măsurătorile altor institute. Se situează destul de sus la capitolul încredere. Aici sunt două personalități care vin din poziții internaționale și care pot fi competitori redutabili. Una este doamna Kovesi, celălalt este domnul Geoană care, de asemenea, mai ales în acest context al războiului din Ucraina, venind din postura de secretar general al NATO și având o credibilitate uriașă și o îndemânare de a fi prezent, are un nivel de încredere foarte ridicat în acest moment”, a declarat politologul Remus Ștefureac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *