Skip to content
Politică

La 3 ani de la căderea guvernului MRU, un lider politic explică ce personaje marcante din vechiul PDL au stat în spatele ”loviturii de palat”

" "

Victor Ponta i-a chemat luni la Palatul Parlamentului pe toți membrii Legislativului care au votat în 2012 moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Mihai Răzvan Ugureanu.

Referindu-se la acest eveniment, liderul PMP Radu Cristescu, prezent în studiourile România TV, a declarat că cei care au hotărât soarta guvernului din 2012 nu sunt PNL și PSD, ci liderii PDL Vasile Blaga, Mircea Toader și Ioan Oltean.

" "
" "

„Greii PDL, Blaga, Toader, Oltean, purtau negocieri cu PNL. Acești grei nu mai puteau să facă ce făceau în timpul Guvernului Boc. Pentru că Boc a fost un prim-ministru slab. Acest guvern MRU a căzut cu ajutorul lui Vasile Blaga și a acelor bandiți din PDL, precum Toader, Oltean. Mihai Răzvan Ungureanu le-a zis că nu își mai pot continua afacerile. Am înlocuit un regim, printr-o lovitură de palat dată cu ajutorul lui Vasile Blaga”, a declarat Radu Cristescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *