PSnews

Sport

La aproape un an de la tragedie, Dinamo îi pune sare pe rană soției lui Ekeng

La aproape un an de la tragedia în care Patrick Ekeng, fotbalist camerunez al lui Dinamo și-a dat ultima răsuflare pe terenul din Ștefan cel Mare la meciul cu Viitorul, situaţia soţiei acestuia e una delicată.

Nathalie Ekeng a ajuns în București pentru a clarifica un șir lung de probleme cu clubul Dinamo pe care îl acuză că nu şi-a respectat promisiunile cu privire la ajutorul financiar, cei 20.000 de euro care urmau să ajungă la ea, potrivit antena3.

Jurnaliștii de la Prosport au discutat cu un suporter ce s-a ocupat de această strângere de bani. „Am strâns banii şi i-am numărat, erau aproximativ 20.000 de euro în total, bani cu care voiam să o ajutăm pe Nathalie. Noi am luat banii, cash, şi i-am predat clubului pentru a fi trimişi mai departe. Evident, nu am făcut niciun act, nu am crezut că e nevoie de aşa ceva. Banii i-au fost predaţi lui Elias Bucurică şi el ne-a spus că i-a dat suma lui Ionel Dănciulescu. A trecut timpul şi, pentru că ţineam legătură în permanenţă cu Nathalie, observam cum suma întârzie să ajungă la ea“, susţine suporterul cu pricina.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi