Skip to content
Politică

La ce televiziune va merge Silviu Mănăstire după despărţirea de România TV

Jurnalistul Silviu Mănăstire a anunţat, săptămâna trecută, că va părăsi postul România TV, după mai puţin de 12 luni petrecute la televiziunea patronată de Sebastian Ghiţă.

Potrivit reportervirtual.ro, noua sa destinaţie va fi postul B1 TV. Este a treia televiziune pentru Silviu Mănăstire, care, pe lângă România TV, a mai trecut şi pe la Realitatea TV.

Oficiali ai postului B1 TV au declarat pentru Evenimentul zilei că Silviu Mănăstire va realiza o pastilă de cinci minute cu titlul „Dosar de politician”, dar şi o emisiune săptămânală.

De-a lungul timpului, Silviu Mănăstire s-a remarcat prin anchetele extrem de incisive şi dezvăluiri despre încrengături politico-financiare, în care sunt implicaţi politicieni şi oameni de afaceri.

Emisiunea sa de la România TV, „Dosarul Zilei”, a fost o investigaţie politică în care aborda subiecte despre corupţia la vârf, afaceri cu statul sau tunuri de milioane de euro.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Silviu Mănăstire părăseşte România TV

„Les Miserables” – adaptare neromanțată a situației din mass-media (şi un anunț surpriză despre „dosarele de politician”)

2 comentarii la “La ce televiziune va merge Silviu Mănăstire după despărţirea de România TV

  1. Silviu Manastire a lucrat pentru un portocaliu in guvernul Ungurent. Tot Silviu Manastire a lucrat si la DG… deci are ceva informatii credibile. Probabil B1 plateste o forma de… tacere!?!? Si iar tacere!?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *