Skip to content
Politică

La două luni după demisia din USR, Cioloș îl critică pe Drulă și se declară îngrijorat de viitorul partidului: Sunt tensiuni, pleacă oameni activi

graiulsalajului.ro

Dacian Cioloș a declarat marți la Digi 24 că și el, ca și alți colegi din USR, este ”îngrijorat de viitorul partidului și al nostru în politică”. Întrebat dacă vrea să își facă un nou partid, Cioloș a evitat un răspuns tranșant, spunând că acestea sunt ”zvonuri”.

”Agenda mea e alta acum. Preocupările mele nu sunt zvonuri. Dacă sunt colegi din USR care vor să discute despre un nou partid, da, sunt subiecte care rămân de actualitate din cele pe care le-am ridicat eu. Câtă vreme conducerea partidului nu aduce răspunsuri la acest probleme, continuă tensiunile, pleacă oameni din partid. Mi se pare prea ușor să arunci niște zvonuri, haideți și comentați-le. Un partid e creat când e nevoie. Nu ține de un om, de voința unui om sau altul. Discuțiile acestea trebuie să aibă loc”, a spus Cioloș.

El a criticat actuala conducere a USR, spunând că ”nu am văzut inițiative (de opoziție). Să răspundă conducerea actuală. Unii colegi au impresia că punând batista sub țambal după plecarea mea, le băgăm sub preș. Eu nu sunt adeptul ținerii sub preș. Pleacă din partid oameni activi. Da, nu neg că am avut discuții cu colegi care sunt și ei îngrijorați de viitorul partidului și al nostru în politică”.

Fostul președinte al USR, care a demisionat din funcție în urmă cu două luni, a adăugat că ”deocamdată sunt în partid și urmăresc ce se întâmplă acolo. Au rămas problemele privind felul în care se fac adeziunile la partid, problemele legate de procesul electoral intern care rămân neclarificate, oameni care pleacă din partid, problema deschiderii partidului în care o tabără vrea să controleze cu orice preț partidul”.

1 comentariu la “La două luni după demisia din USR, Cioloș îl critică pe Drulă și se declară îngrijorat de viitorul partidului: Sunt tensiuni, pleacă oameni activi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *