Skip to content
Politică

La limita credibilului: PNL a câştigat o primărie de oraş cu UN SINGUR VOT în plus

La limita credibilului: Partidul Naţional Liberal (PNL) a câştigat o primărie de oraş, beneficiind de UN SINGUR VOT în plus.

Primăria orașului tulcean Babadag a fost adjudecată de reprezentantul PNL, Georgian Caraman, care a avut doar un singur vot în fața contracandidatului PSD Iordan Năstase, potrivit PNL.

Conform purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Județean, judecătorul Andrei Iordan, centralizarea buletinelor de vot din județ a fost întârziată, în principal din cauza situației înregistrate în orașul Babadag.

„În circumscripția electorală Babadag, au existat cereri de renumărare a voturilor într-o secție, iar această acțiune a fost reluată de trei ori, rezultatul final fiind decis de un singur vot”, a declarat pentru Agerpres judecătorul Andrei Iordan.

Potrivit reprezentantului PNL, George Șișcu, tulcenii din orașul Babadag l-au preferat pe liberalul Georgian Caraman la conducerea Primăriei.

„Reprezentantul nostru a avut 1.916 voturi, iar contracandidatul din partea PSD, Iordan Năstase, a avut 1.915 voturi. La Consiliul local al orașului Babadag, PSD a obținut nouă mandate, iar PNL — opt mandate”, a precizat George Șișcu.

Liberalul Georgian Caraman se află la al doilea mandat de primar al orașului Babadag și este unul dintre tinerii primari din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *