Skip to content
Politică

La limita credibilului: PNL a câştigat o primărie de oraş cu UN SINGUR VOT în plus

La limita credibilului: Partidul Naţional Liberal (PNL) a câştigat o primărie de oraş, beneficiind de UN SINGUR VOT în plus.

Primăria orașului tulcean Babadag a fost adjudecată de reprezentantul PNL, Georgian Caraman, care a avut doar un singur vot în fața contracandidatului PSD Iordan Năstase, potrivit PNL.

" "

Conform purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Județean, judecătorul Andrei Iordan, centralizarea buletinelor de vot din județ a fost întârziată, în principal din cauza situației înregistrate în orașul Babadag.

„În circumscripția electorală Babadag, au existat cereri de renumărare a voturilor într-o secție, iar această acțiune a fost reluată de trei ori, rezultatul final fiind decis de un singur vot”, a declarat pentru Agerpres judecătorul Andrei Iordan.

Potrivit reprezentantului PNL, George Șișcu, tulcenii din orașul Babadag l-au preferat pe liberalul Georgian Caraman la conducerea Primăriei.

„Reprezentantul nostru a avut 1.916 voturi, iar contracandidatul din partea PSD, Iordan Năstase, a avut 1.915 voturi. La Consiliul local al orașului Babadag, PSD a obținut nouă mandate, iar PNL — opt mandate”, a precizat George Șișcu.

Liberalul Georgian Caraman se află la al doilea mandat de primar al orașului Babadag și este unul dintre tinerii primari din județ.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *