Skip to content
Politică

La limita neverosimilului: recepția unei parcări subterane, întârziată de o pisică

Situaţie la limita neverosimilului: recepția unei parcări subterane a fost întârziată din cauza unei pisici.

Este vorba despre parcarea subterană din Craiova, care se află de două zile în proces de recepție la terminarea lucrărilor, după ce autoritățile care verifică proiectul au descoperit acum două luni probleme cu hidroizolația de la acoperiș, transmite gds.ro.

Recepția a decurs bine, pentru că firma de construcții a remediat deficiențele. Când toată lumea se pregătea să semneze documentele de predare-primire, inspectorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au descoperit un detaliu care le-a dat planurile peste cap: O pisică a pătruns într-unul dintre ventilatoare și a rupt o elice. În atare condiții, comisia de recepție așteaptă acum înlocuirea ei de către constructor.

Potrivit ISU Dolj, proiectul parcării subterane este în faza de închidere a anexelor și recepție la terminarea lucrărilor.

„ISU verifică instalațiile de semnalizare, stingere și desfumare. Ieri (marți – n.r.), la verificarea instalației de desfumare, s-a găsit o paletă ruptă la un ventilator din cauza unei feline“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă. Acesta a precizat că recepția parcării nu presupune și darea ei în funcțiune.

Dacă nu mai apar probleme, după recepție, primăria trebuie să solicite și să depună la ISU Dolj documentația în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu, act obligatoriu pentru funcționarea parcării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *