Skip to content
Neamț Știri locale

La numai 13 ani, o elevă din Piatra-Neamț a umplut o cameră cu trofee, medalii şi cupe

stiri-neamt.ro

Prin intermediul unei postări pe Facebook, care a atins sute de aprecieri şi comentarii, o tânără mamă din Piatra-Neamţ, a făcut un calcul matematic al rezultatelor investiţiei în educaţia fetei sale: 92 cupe şi trofee, 58 de medalii, 5 plachete.

Este vorba de Alice Prundu, o tânără interpretă din Piatra-Neamţ, care a adunat atâtea premii naţionale şi internaţionale, că şi-a făcut mama să declare în cel mai autentic mod: „Aici sunt banii dumneavoastră!”.

„Zilele trecute am făcut ordine în rafturile cu trofeele domnişoarei mele, obținute la concursuri școlare si extrașcolare! Mi-a luat mai mult timp decât estimasem. În timp ce lustruiam de zor, mi-a venit in minte un slogan:”AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ”….adică ai mei!”, declară plină de mândrie Lorena Prundu, mama lui Alice.

„Nu-mi pare rău nici o secundă pentru alegerea făcută! Am ales să investesc în educaţia copilului, să-i sprijin hobby-urile, să ajut să-și împlinească visele, să cunoască locuri, civilizații, să-și facă prieteni, să învețe să aprecieze și să ajute!
Fericirea ei este și fericirea mea, a noastră, a părinților! Valorează mult mai mult decât toți banii din lume!”

Acesta este mesajul unor părinţi care s-au sacrificat şi au investit în educaţia copilului lor, în spate stând o muncă titanică: cursuri și ore de repetiții și pregătire, taxe de preselecție, de selecție, taxe de concurs, acord de interpretare, compus și înregistrat piese, ținute de scenă, transport, masă și cazare, ş.a.m.d.
Iar rezultatul nu a întârziat să apară. Alice Prundu, copilul de 13 ani şi-a făcut părinţii mândri, iar cuvintele mamei spun totul: „…apoi zâmbesc, amintindu-mi de cât de fericită cobora fetița mea de pe scenă și alerga spre mine cu trofeul în mână! Câte lacrimi de fericire sau deznădejde pot povesti aceste distincții…”

Alice Prundu este unul din tinerii care fac cinste nu numai părinţilor ei, dar şi comunităţii locale din Piatra-Neamţ. Este una din cele mai talentate interprete de muzică, iar dacă la numai 13 ani a umplut o cameră cu premii, diplome, medalii, cupe şi trofee, cu siguranţă vom auzi de ea la un alt nivel în anii ce vin, conform stiri-neamt.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *