Skip to content
Puterea Știrilor Video

„La Ploiești avem o administrație PNL catastrofală”. Radu Oprea (PSD), replică pentru premierul Nicolae Ciucă

colaj PS News

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, îi amintește premierului Nicolae Ciucă faptul că administrația PNL de la Ploiești „este foarte slabă, catastrofală”, în contextul în care șeful Executivului a precizat vineri că ”acolo unde sunt administraţii liberale lucrurile se mişcă altfel, fiind orientate spre dezvoltare, inovare, cercetare şi modernizare”.

„Eu atunci am să-i spun așa: da, dar eu sunt din Ploiești și acolo avem o administrație PNL care este foarte slabă, catastrofală, nu se întâmplă nimic de 6 ani de zile, înainte având tot o administrație PNL. Însă există exemple de bună practică în toate partidele politice și, într-adevăr, sunt administrații locale care performează și sunt și de la PNL, și de la PSD, și de la UDMR. Aș fi vrut să spun că și de la alte partide politice dar, din păcate, la USR nu am niciun exemplu de bună practică pe care aș putea să îl dau, vedem ce se întâmplă în Sectorul 1, vedem ce se întâmplă în Primăria Capitalei, știm ce se întâmplă la Timișoara, știm scandalurile de la Brașov, de la Bacău ș.a.m.d. Din păcate, aici nu pot să dau un exemplu bun.

În schimb, în zona partidelor care se află astăzi în coaliția de guvernare sunt exemple de primării care performează foarte bine și pot fi date de la oricare dintre partide, dar sunt exemple și de primării care performează mai puțin”, a declarat Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD.

Premierul laudă primarii liberali

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, la Cluj, că acolo unde sunt administraţii liberale, lucrurile se mişcă altfel, fiind orientate spre dezvoltare, inovare, cercetare şi modernizare. „Cu acordul domnului primar, al dumneavoastră, am să vă cer licenţă de export, rugându-i pe pe toţi ceilalţi, o să fiu un promotor al Clujului, dacă îmi daţi voie”, a afirmat premierul, adăugând că nu vrea să fie acuzat că vorbeşte de relevanţa politică a administraţiei liberale.

„În Cluj, administraţia liberală a produs efecte cu mult timp în urmă. Am putut să văd acelaşi lucru întâmplându-se şi la Alba Iulia, şi la Oradea. Acolo unde sunt administraţii liberale, lucrurile se mişcă altfel şi sunt orientate spre dezvoltare, inovare, cercetare şi modernizare” a mai spus șeful Executivului.

DETALII AICI: Premierul Ciucă, săgeți către PSD: Acolo unde sunt administraţii liberale, lucrurile se mişcă altfel şi sunt orientate spre dezvoltare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *