Skip to content
Opinii

Laboratorul DNA produce mutații genetice: șobolanul turnător

Au trecut aproape 5 ani de zile, de cand o specie hibridă rezultată din mixul intre comunistii pusi la zid la Revolutie si capitalistii sălbatici, popula peisajul mioritic.  Se aciuase in special in Bucuresti, acolo unde credea ca s-ar da ora exactă.  Subiectii cu pricina epatau de la o posta, trăiau in grupuri exclusiviste, de regula doar de masculi, si isi făcuseră propriile reguli de trai. Cu totul diferite de cele aplicabile poporului de rand. Isi spuneau oameni de afaceri si se alintau intre ei cu apelative de tipul “mafiot” sau “golănas”. Si ca să lase un iz interlop in jurul lor, isi organizau intalnirile de bisnis in locuri retrase, vorbeau codat si foloseau o carută de intermediari pană ajungeau unul la altul. In realitate, tot ritualul cu pricina era un soi de preludiu pentru pofta carnală a tuturor de a jefui primii cam tot ce mai rămăsese de ciordit intr-o tară bogată, dar din nefericire populată. Unii vroiau să ia, ceilalti să le dea, insă nu fară să isi asigure si ei partea leului. In simbioza de care vorbim, au trăit ani la randul, unii rontăind hulpav o halcă din retrocedări, altii mestecănd asfalt de pe niste drumuri inca inexistente sau plantand panselute efemere la fiecare sfarsit de saptamana.

Rasa cu pricina a dispărut de cativa ani incoace, starpită de un prădător mare si rău, a cărui aparitie nu a anticipat-o nimeni. Si pentru că animalul cu pricina trebuia să poarte un nume, i s-a zis DNA! Puteau să ii spună la fel de bine si RA,  pentru că poporul a ajuns să il idolatrizeze la fel de tare cum il preaslăveau egiptenii antici pe celebrul Zeu al Soarelui. Ceea ce era de asteptat, atata vreme cat noul RA venea să satisfacă exact oful multimii opresate si batjocorite de rasa mafiotă.

Ceea ce nu stie poporul astăzi este că instinctul de conservare al micilor prădători oculti i-a făcut pe acestia să se adapteze rapid. Hăituiti de raptorul suprem si aciuati prin lumea largă,  cotloniti prin bastioanele de la Mediterană  sau pitulati după dunele insorite din Florida, piratii de odinioară s-au reorientat. Nu mai sunt nici mafioti, nu mai stiu nici cum e cu Omerta, ba chiar au renuntat si la traiul in lux. Nu caută decat supravietuirea, prin orice mijloace si cu orice sacrificii.

Iar DNA-ul, după ce le-a băgat frica-n oase si i-a scuturat din toti rărunchii, le-a dat o fată nouă si un scop in viată. Prima dată i-a pus să se toarne intre ei. Si cum probabil aveau asta in ADN, au aruncat cu lături unii intr-altii pană a ajuns să le placă. Dar fiindcă nu era suficient, le-a mai dat cate-o spoială nouă, un ruj pe buze si i-a trimis inapoi in targ. Ca să si probeze ce-au turnat. Asa se face că astăzi s-a umplut orasul de informatori, care se provoacă si se inregistrează unii pe altii, pe principiul “Iti mai amintesti ce-am furat noi astă vară?!”. Si culmea, unora le mai si iese schema, asa că apoi aleargă bucurosi, asemeni pudelului la piciorul stăpănului.

Lovitura operativă pe care o dă in prezent DNA-ul prin această “mutatie genetică” este probabil cea mai abilă de la infiintarea sa. Ii mulge de secretele mafiote pe imbuibatii unor timpuri trecute, ii foloseste si apoi le lasă impresia că ii uită. Ceea ce personal, cred că nu se va intampla. In lipsa interceptărilor si filajului, puse putin in stand by de catre Curtea constitutională, statul de drept s-a repliat. Si cum mici sobolani deghizati erau la indemana, ar fi fost oricum păcat să se scape momentul operativ.

 

1 comentariu la “Laboratorul DNA produce mutații genetice: șobolanul turnător

  1. Dle, poate dvs,.idolatrizati CNAul ca ,poate, de acolo, va luati salariul. Puteati sa va expuneti parerile fara sa cadeti in extaz. Pe marii incoruptibili de la DNA cine ii verifica? Poate raspundeti dvs, , ca un fin cunoscator al celor de la DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *