Skip to content
Politică

Lansarea candidaturii lui Ponta, o premieră pentru România

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta reprezintă o premieră pentru România, a afirmat sâmbătă vicepreședintele PSD Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

„Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la Președinție reprezintă o premieră pentru scena politică românească, (…) va fi o îmbinare perfectă între trecut, prezent și viitor, o exprimare a mândriei de a fi român. Mesajul nostru, al PSD, al lui Victor Ponta și al celor 70.000 de oameni care vor fi pe Arena Națională este acela că România trebuie să fie din nou unită. După 10 ani de scandal și conflict, avem nevoie de un președinte care să readucă pacea în societate și care să ne unească pentru un proiect național. PSD este pregătit să dea țării cel mai tânăr președinte, care va propune românilor și întregii clase politice un proiect național de construcție pe termen lung”, a subliniat Gabriela Firea.

Premierul Victor Ponta își lansează sâmbătă, când împlinește 42 de ani, candidatura în alegerile prezidențiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Națională din Capitală fiind așteptați să participe 70.000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar și simpatizanți. Candidatura lui Victor Ponta a fost validată în data de 12 septembrie la Congresul extraordinar de la Alba Iulia. Președintele PSD și-a depus în data de 17 septembrie la Biroul Electoral Central dosarul de candidat din partea Alianței Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, precizând că obiectivul său va fi, dacă va ajunge președinte, să arate românilor că instituțiile statului pot conlucra în interesul cetățenilor fără să mai fie înregistrate conflicte între șeful statului și Executiv.

1 comentariu la “Lansarea candidaturii lui Ponta, o premieră pentru România

 1. Definiţia băsismului
  Băsismul este o doctrină de extremă dreapta, neasumată ca atare de niciun partid politic, care face o compilaţie de doctrine politice extremiste şi comportamente politico-sociale anticetăţeneşti din secolele anterioare.
  Caracteristicile principale ale băsismului sunt: antiromânismul, un amestec de fascism, nazism, hortism şi comportamente fanariote, internaţionalism deşănţat pro-vest, securism vechi îmbogățit cu experienţe occidentale şi justiţie de tip satrapic pentru adversarii politici.
  Scopul guvernărilor partidelor băsiste este îmbogăţirea fără măsură a unei clientele fidele, care plăteşte din sumele furate o propagandă ticăloasă, întotdeauna mincinoasă, anticetăţenească.
  Propaganda are efect, fiindcă cetăţenii n-au timp de analiză a vorbelor pe care le aud sau citesc.
  Nici măcar dezastrul făcut intre anii 2009 şi 2012 nu i-a învăţat minte pe unii cetăţeni! Ce dacă s-au desfiinţat 70 de spitale(măsură nazistă) şi românii sunt mai puţini cu 1.250.000 de oameni, ei sunt încă în viaţă, ce dacă s-au desfiinţat 200 de şcoli şi copii de 6-10 ani fac naveta, poate ei n-au copii(200 de şcoli însemnă învăţământul într-un judeţ), ce dacă s-au tăiat îndemnizaţiile pentru handicapaţi(măsură nazistă), mame, bolnavi cronici, ei sunt sănătoşi încă, ce dacă s-au desfiinţat sindicatele(măsură nazistă), ei lucrează şi nu sunt membri de sindicat, etc…
  După fiecare ciclu electoral, în care au fost la conducerea ţării partidele băsiste, cetăţenii au ajuns mai săraci şi ţara în ruină. Dezastru a fost după guvernarea CDR, dezastru după Alianţa D.A., dezastru şi în guvernarea primului băsist al ţării, preşedintele Băse$$cu!
  După distrugerea ţării urmează mascarea. PD se transformă in PDL, PDL face pui băsisti( ARD, Noua Republică, Forţa Civică, Mişcarea Populară) pentru ca apoi haita băsistă să se unească din nou în ACL – PDL şi PNL, pentru un nou asalt asupra cetăţenilor şi a tării.
  Partidele băsiste româneşti sunt: PDL, PNL în forma Johannis, PNŢ, Noua Republică a lui Neamţu şi Mişcarea Populară a Elenei Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *