Skip to content
Politică

LARICS, eveniment în premieră: marți va fi prezentat un studiu desfășurat simultan în societatea românească și cea americană. Intrarea este liberă

Calea Europeana

Dan Dungaciu, directorul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale, „Ion I.C. Brătianu“ lansează o invitație la un eveniment în premieră în an de Centenar. Marți, 20 noiembrie, la Academia Română, de la ora 9:00, va avea loc prezentarea rezultatelor unui studiu sociologic bazat pe două sondaje de opinie desfășurate simultan în societatea românească și în societatea americană. Acesta va fi intitulat „Valori, percepţii şi reprezentări ale populaţiei în România şi Statele Unite ale Americii”.

Evenimentul are menirea de a consolida parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii. Rezultatele cercetării vor releva valorile, atitudinile și stările de spirit ale celor două societăți în anul 2018, plus particularitățile fiecăreia.

La studiu au participat Inscop Research SRL (România) și The Polling Company (Statele Unite ale Americii). Din partea The Polling Company va participa Brett Loyd, Președinte și CEO al companiei de sondare. Compania a fost înființată de Kellyane Conway, actualul consilier de la Casa Alba pe probleme de comunicare al lui Donald Trump. De altfel, aceasta a fost și strategul președintelui american, reușind să îl îndrume spre victoria in alegerile prezidențiale din SUA. Vă prezentăm câteva fotografii cu Kellyane Conway alături de Donald Trump în campania pentru alegerile prezidențiale din 2016:

Kellyane Conway a plecat la Casa Alba și l-a lăsat președinte și CEO al The Polling Company pe Brett Lyod, sociolog, sociologul/tehnicianul campaniei Trump Pence. Acesta vine la Bucuresti și va prezenta datele sondajului făcut de The Polling Company. Cu toate acestea dorim să menționăm că legarea The Polling Company cu Trump este, evident, o speculație de presă.

Vă prezentăm în cele ce urmează invitația din partea Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale, „Ion I.C. Brătianu“ care conține și programul evenimentului de mâine:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *