Skip to content
Politică

„Lăsați-ne, ați distrus partidul/ Ușurel pe scări, că-ți prinzi dresurile”. Val de ironii și critici pe pagina de Facebook a lui Dan Barna

Inquam Photos / Octav Ganea

Fost lider al Uniunii Salvați România (USR), Dan Barna, a ajuns să fie aspru criticat și ironizat pe rețelele sociale. O postare a lui Barna referitoare la faptul că Vladimir Putin a semnat decretul de recunoaştere a independenţei regiunilor separatiste Doneţk şi Lugansk le-a dat ocazia simpatizanților USR să-l taxeze pentru situația în care a ajuns partidul, dar și pentru măsurile luate în vremea când se afla la guvernare, alături de PNL.

Redăm și noi mai jos o parte din comentariile internauților:

G.W: Dan Barna extraordinar, te-ai trezit şi tu să comentezi. Tu vezi de politica internă a României, de care nu sunteți în stare şi lasă pe alții pricepuți la politică  externă.

S.M: Pfaaa, dacă ai fi fost Ministru de Externe l-ai fi rupt. Dar n-a fost să fie mai Dane…

H.P: I-am scris lui Drulă:
Sunteți un uzurpator… și mai vorbiți despre democrație. Ați eliminat un președinte de partid ales în mod democratic, l-ați forțat să își depună demisia – mare teamă am cu un astfel de personaj ca d-voastră, unuia căruia i se mai spune și Rangă, la butoanele #patriei.

C.A.G.B: Ușurel pe scări, că-ți prinzi dresurile! Vorbiți de … drepturile omului?? Băi, ipocriților!! Da’ de vreo 2 ani de zile de pandemie, voi ce-aţi încălcat?? Ați aruncat Constituția României la coșul de gunoi!

C.B: Lăsați- ne! Ați distrus partidul! De ce nu v-ați retras când v-a propus dl Dacian Cioloş ? Nu aveți caracter! Măcar atâta puteați să învățați de la vechile partide, să fiți uniți!! Acum tot îl tagati pe dl Cătălin Drulă. Sper ca USR PLUS sa treacă pragul în 2024!

I.G: Pe toți vă interesează ce face Putin, mai bine v-ar interesa soarta noastră, a românilor, ne-ați adus la sapă de lemn ….să vă fie rușine, asta ca să nu zic să vă bată puterea Celui de sus ..pe toți la un loc.

N.N: Salvează USR-ul Și Ucraina …go go

A.U: Și mai cred un lucru Dănuțule😎 Dacă erai conducătorul MApN și aveai libertate de mișcare Putin era istorie….. Doar tu îl poți învinge ❤️

A.I: Mai degrabă când vor fi alegerile pentru noul președinte al USR, deoarece fiecare șmecher din partidul vostru uită că sunteți în alianță. Aveți mare tupeu, precum micul Putin, să schimbați interesul personal, înainte de interesul majoritar, din nefericire…..

A.P: Când vă aud cu condamnările și sancțiunile voastre leșin de plâns. Putin e distrus. A citit comunicatul USR și a leșinat de frică.

N.N: Voi nu ați încălcat mincinoșilor bășinoși. Ați vândut țara și pe români.

A.E.S: Drepturile omului? Nu îți e rușine să vorbești?

G.F: Și de ce nu te duci la luptă pentru Ucraina? Echipează ți partidul și la răzbel!

V.E.T: Dănuț, ești specialist în toate tu….

F.D: Dacă erai tu președintele, sigur nu ajungeam acolo 🤣🤣🤣

Amintim că Dacian Cioloș și-a anunțat, în urmă cu două săptămâni, demisia de la șefia USR, iar conducerea formațiunii politice a fost preluată ulterior de Cătălin Drulă, care a fost contestat pe grupurile interne, după prima conferință de presă în calitate de președinte al USR. Într-un mesaj postat pe grupul intern al USR, Dana Hering, membru USR Diaspora, se declara dezamăgită de prestația lui Cătălin Drulă, despre care afirma că „e mai rău decât am crezut”.

„M-am uitat la conferința de presă a lui Drulă.

E mai rău decât am crezut. L-am văzut pe Drulă în interviuri, vorbind despre ceea ce îl pasionează, drumuri, poduri și șosele. Era uman, pasionat, dedicat.

În postura de președinte al partidului pare exact opusul.

Ah, și cică USR este în creștere”, scria Dana Hering pe grupul intern al partidului.

Și Adrian Albu, vicepreşedinte USRPLUS Sector 2, se declara dezamăgit de prestația lui Cătălin Drulă, despre care spunea că „a evitat răspunsuri la prea multe întrebări legitime”.

„M-am uitat la conferința de presă: nepregătit, fără substanță, a evitat răspunsuri la prea multe întrebări legitime”, a scris atunci Adrian Albu.

DETALII AICI: FOTO Cătălin Drulă, contestat dur în interiorul USR: „E mai rău decât am crezut! Nepregătit, fără substanță, a evitat răspunsuri”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *