Lasconi nu își unește nici măcar propriul partid, darămite toată țara

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Emisiunea cu Mihai Gâdea ne-a arătat-o pe Elena Lasconi exact așa cum este: nepregătită pentru funcția de președinte, fără idei și crezând că dacă merge la „sentiment” poate acoperi lipsa de conținut.

Ne spune Elena Lasconi că ea chiar crede în sufletul ei că poate să fie președintele care unește. Asta este ca și cum ai spune că, dacă îți dorești suficient de tare în sinea ta să întinerești cu 10 ani, asta chiar o să se întâmple.

Realitatea o contrazice pe Lasconi. Nici măcar propriul partid nu este unit în jurul candidaturii sale. Încercările sale de a forma o coaliție cu partide de dreapta au eșuat lamentabil, pentru că Elena Lasconi nu știe să negocieze. O împiedică un soi de hybris, combinat cu nepriceperea. De aici și impresia pe care o lasă plutește undeva, ruptă de realitate.

Unii dintre membrii USR, cum ar fi deputata Oana Țoiu ar fi preferat o alianță, însă Lasconi însăși a impus decizia ca USR să meargă singur în alegeri. Deci cum rămâne cu președintele care unește?

România nu de discursuri motivaționale goale de conținut are nevoie, ci de lideri care se pricep la ceva, care au argumente, care trăiesc în realitate, nu în iluzii, care înțeleg ce înseamnă politică la nivel înalt.

Președintele României trebuie să vorbească pe bază de argumente reale, de pregătire, experiență, nu de impresii. Elena Lasconi nu poate uni pe nimeni. Probabil rezultatul votului va fi singurul capabil să o trezească din visare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: