Skip to content
Politică

Laura Chiriac acuză cele mai grave nereguli ale administraţiei locale: Sfidarea deranjează la fel de mult!

Laura Chiriac (candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1) acuză cele mai grave nereguli ale administraţiei locale.

Purtătorul de cuvânt al ALDE a declarat, joi (la lansarea propriei candidaturi), că, „în cvasi-totalitate, administraţia noastră este căpuşată de grupuri de interese, pe care din ce în ce mai mulţi cetăţeni le numesc «mafiote»”.

Laura Chiriac a avertizat că, pentru fiecare domeniu de activitate, „s-a constituit o mafie”.

„Bănuiesc că, dacă în parcuri ar cădea din cer turtă dulce, s-ar constitui o mafie a turtei dulci sau a vatei pe băţ. S-a întrunit astăzi o masă critică de motive pentru o serioasă revizuire a modului în care administraţia se raportează la cetăţeni. Sfidarea deranjează la fel de mult cum deranjează furtul sau corupţia”, a continuat Chiriac.

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1 a subliniat că trebuie pornit de la lucruri imediate, care ne deranjează zi de zi.

„Nu ne spune nimeni care este durata de viaţă a unei gropi din asfalt, cât trebuie să dăm cu maşina în groapa respectivă, pentru ca aceasta să fie acoperită”, a exemplificat Laura Chiriac.

În acelaşi timp, purtătorul de cuvânt al ALDE a subliniat că „este vital ca primăria să se implice activ în zona economică”.

„Locurile de muncă trebuie să fie bine plătite. Întâlnesc oameni pe stradă care-mi spun: «Cum să fac să-mi ţin copilul acasă? Că el vrea să plece în străinătate, să câştige mai bine». Este de datoria administraţiei locale să se ocupe de locurile de muncă”, a mai spus Laura Chiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *