Skip to content
Politică

Laura Chiriac continuă războiul împotriva ALDE: „Ar putea ţine de patologie. Dar ţine de neamprostie”

Laura Chiriac continuă războiul împotriva ALDE, care i-a retras sprijinul după alegerile locale de pe 5 iunie, determinând-o să părăsească partidul.

Într-un status postat, sâmbătă, pe Facebook, fosta jurnalistă răspunde criticilor pe care formaţiunea politică încă i le adresează.

„Vreo 4, 5 explicatii au schimbat liderii Alde in legatura cu eliminarea mea, in scopul sechestrarii mandatului de consilier local, pe care l-am obtinut in urma alegerilor din 5 iunie… E jenant si umilitor pentru oameni politici cu experienta sa bajbaie in labirintul unor explicatii care ii fac sa pice in capcana propriilor justificari..E cu atat mai delicat cu cat si-au dat arama pe fata! Au aratat ca nici un scandal, oricat de mare si jenant ar fi, nu-i impiedica sa-si atinga scopul…Nici macar rugamintile aliatilor de la PSD nu le-au stat in cale..Remarc insistenta disperata a comunicatelor cu referire la mine, scrise de oameni dislexici, care se contrazic de la subiect pana la complement de 3 ori. O remarc si atat. Foamea si disperarea partidelor de a rezerva o functie baietilor si fetelor ar putea tine de patologie. Dar tine de neamprostie. Diferenta dintre mine si ei e ca libertatea mea de a denunta interesele, mafia, retelele, coruptia a ramas intacta.. Restul… il vede o tara intreaga! este mesajul Laurei Chiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *