Skip to content
Politică

Laura Chiriac, mutare electorală surprinzătoare: „Contează omul, nu cortul!” FOTO

Laura Chiriac, candidatul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) la Primăria Sectorului 1, a adus un suflu nou pe scena competițiilor electorale.

Astfel, fosta jurnalistă Laura Chiriac, în comparație cu corturile mari și campaniile agresive din București, a ales să capteze atenția atât în mediul virtual, cât și în mediul real, printr-o abordare „fresh” și corectă.

Bucureștenii au avut parte, marți, de o surpriză de zile mari. Laura Chiriac a apărut în Capitală cu așa-numitul „Cort care m-a adăpostit în atâtea drumeții la munte”.

„Astăzi am strâns semnături pentru depunerea candidaturii mele la Primăria Sectorului 1. La cort, că tot e la modă! Cortul care m-a adăpostit în atâtea drumeții la munte! Cortul care mai păstrează firişoare de nisip de la mare! E parte din visul meu de libertate şi independență! Într-un Sector 1 invadat de însemne electorale uriaşe, cortul meu de acasă, amplasat legal şi provizoriu lânga ASE a reunit oameni tineri! Asfixiați de expunerea ostentativă de resurse, locuitorii Sectorului 1 ştiu că ceea ce contează e #omul, nu #cortul
Pentru că #sepoatecumainilecurate, a scris Laura Chiriac pe Facebook

Mesajul a fost însoțit și o imagine care a reușit, în scurt timp, să primească valuri de aprecieri.

chiriac

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *