Skip to content
Politică

Laura Chiriac, reacţie la un articol controversat: Ca să nu se mai detoneze „bombe”… FOTO

Laura Chiriac (candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1) a avut, marţi, o reacţie după apariţia unui articol controversat într-un tabloid.

Într-o postare de pe Facebook, Laura Chiriac ataşează o fotografie în care pare că îl sărută pe contracandidatul PNL (ex-PDL) Alexandru Nazare. Reacţia vine după ce, luni seară, un tabloid a publicat un articol în care politicianul ALDE pare că îl sărută pe Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

13002506_457801991011310_5085978340978833611_o

 

„Ca să nu se mai detoneze «bombe», un instantaneu prin care unii ar încerca să murdărească în continuare această campanie. Cu siguranță că accelerarea acestei campanii murdare și previzibile are la bază acest sondaj”, scrie Laura Chiriac pe Facebook, făcând referire la rezultatele unui recent sondaj Sociopol, care plasează ALDE la foarte mică distanţă de PNL în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Conform respectivei cercetări sociologice, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, PSD ar obţine 33%, PNL 23%, iar ALDE 22% dintre voturi în CGMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *