Skip to content
Politică

Laura Chiriac, un NU ferm mega-moscheii din Bucureşti: „Pe fondul crimelor comise de terorişti”…

Laura Chiriac (candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 1) spune un NU ferm în ceea ce priveşte construirea mega-moscheii din Bucureşti.

Într-un mesaj postat, sâmbătă, pe Facebook, Laura Chiriac avertizează că grupările teroriste de tipul „Fraţii musulmani” tind să se extindă în această parte a Europei, inclusiv în România.

„Am crescut in spiritul tolerantei si al bunei intelegeri! Cred cu tarie ca diversitatea ne imbogateste modul de raportare la noi insine si la alte dimensiuni culturale! O spun cu fermitate! Ca viitor primar al Sectorului 1 ma voi opune constructiei unei moschei in sectorul nostru! Momentul este unul cat de poate de nepotrivit, pe fondul crimelor comise de teroristi in numele unor interese care nu au nimic de-a face cu religia! Gruparile teroriste de tipul «Fratii musulmani» tind sa se extinda in aceasta parte a Europei, inclusiv in Romania. Din pacate, traim vremuri in care misiunea scolilor coranice a fost complet deturnata de extremisti. Interesele lor se opun dreptului la viata si la credinta. Ultimii ani ne-au aratat cat de destabilizatoare e teroarea orchestrata in numele unor interese economice fara legatura cu Dumnezeu sau Allah! Moscheile din marile orase ale lumii au fost capturate de teroristi. Din aceste motive, ma voi opune ferm constructiei unei moschei in sectorul 1, la noi ‪#‎acasa‬! transmite Laura Chiriac.

2 comentarii la “Laura Chiriac, un NU ferm mega-moscheii din Bucureşti: „Pe fondul crimelor comise de terorişti”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *