Skip to content
Politică

Laura Voicu anunță dacă o va mai reprezenta pe Alina Bica

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a pledat în favoarea clientei sale, marți, în speranța că judecătorul va dispune scoaterea fostei șefe a DIICOT din arestul preventiv.
„Am spus că ne menținem poziția constantă de a nu ne recunoaște faptele. Am solicitat să se aibă în vedere toate temeiurile privind luarea acestei decizii. Doamna Bica din nou a spus că este nevinovată și are încredere în continuare într-o justiție corectă.”, a spus Laura Voicu, conform B1 Tv.

De asemenea, aceasta a precizat că rămân în continuare avocata Alinei Bica: „Sper să rămân apărător și după soluția de maine”.

Voicu a mai spus că se bucură că au existat persoane care și-au amintit declarația sa privind amenințările care se fac la adresa ei în contextul reținerii sale de către DNA. Întrebată dacă vede o legatură între amenințări și reținere, avocata a declarat că nu crede în concidențe.

„Mi se spune că am o doză de nebunie să treci prin ce am trecut eu și să continui, să mergi cu capul sus pe stradă. S-a probat faptul că nu vorbesc nefondat. Nu cred în coincidențe”, a spus Laura Voicu.

Miercuri se va judeca contestația procurorilor DNA în cazul Laurei Voicu. DNA cere din nou arestarea acesteia după ce în primă instanță s-a respins aceasta solicitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *