Skip to content
Politică

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, şi-a depus candidatura pentru şefia Baroului Bucureşti

Laura Voicu, avocata fostei șefe a DIICOT Alinei Bica, și-a anunțat candidatura pentru șefia Baroului București, fiind nemulțumită de conducerea actuală, informează b1.ro.

„Azi mi-am depus candidatura pentru demnitatea de decan al Baroului București. Astept cu interes validarea/ invalidarea acesteia. Sănătate și libertate!„, a scris Laura Voicu pe pagina sa de Facebook.

Laura Voicu a fost reținută o noapte în arest de către DNA. Ulterior, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca aceasta să fie cercetată în libertate sub control judiciar, în dosarul în care este acuzată de pentru săvârșirii infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități.

Pe lângă Alina Bica, clienții săi au fost și frații Vasile și Nuțu Cămătaru, Ovidiu Tender, denunțătorul Alinei Bica sau Silviu Duduta, cunoscut drept un locotenet al camătarilor.

Până în acest moment, pentru conducerea Baroului București și-au mai depus candidaturile și avocații Daniel Fenechiu și Florin Stiolică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *