Skip to content
Magazin

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară. Numele inedit pentru nou-născut şi ce semnificaţie are

instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți. Antrenorul de la Universitatea Craiova a făcut anunțul pe rețelele sociale în această dimineață și a dezvăluit și numele băiețelului său, care începe tot cu litera “L”.

Antrenorul și iubita lui au parte de o mare bucurie după ce s-a născut fiul lor, cu puțin timp în urmă. Liam este numele băiețelului Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf, după cum a dezvăluit acesta. Nume de origine irlandeză, acesta are semnificaţia de protector neînfricat.

Conform dicţionarului de nume, Liam indică o persoană cu un caracter puternic, pasional, ambiţios, care luptă pentru visele sale şi face tot posibilul să le vadă îndeplinite.

Astăzi dimineață a venit pe lume Liam, frățiorul vostru ! Va iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai săi, Laurențiu Jr. (Bebeto) și Luca Reghecampf.

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a ales să nască pe cale naturală, după cum a declarat antrenorul ieri. Amândoi au așteptat acest moment cu sufletul la gură, iar antrenorul a recunoscut că are mari emoții.

Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple.

Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *