Skip to content
Politică

Lavinia Șandru, luată în vizor de Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, după poziția pro-Ponta de la dezbatere între cei doi

Unul dintre jurnaliștii postului RealitateaTV a fost criticat de proprii colegi și chiar de șeful său, după ce a avut un punct de vedere subiectiv față de unul dintre cei doi prezidențiabili care s-au confruntat în seara de 11 noiembrie în direct la emisiunea moderată de Rareș Bogdan.

Lavinia Șandru a fost certată de Rareș Bogdan pentru întrebarea pe care i-a adresat-o lui Klaus Iohannis și pentru poziția pe care a avut-o față de Victor Ponta.

“Cum vreţi să fiţi preşedintele României, dacă n-aţi fost la Cernăuţi?”, l-a întrebat Șandru pe Klaus Iohannis, în timp ce pe Victor Ponta l-a rugat să transmită un mesaj pentru românii din Moldova.

“Lavinia, nu înseamnă că dacă nu ajungi la Chişinău sau la Cernăuţi nu eşti patriot. Şi nu ne putem noi transforma aici în agenţi PSD, asta o pot face alţii, dar nu Realitatea TV. Nu putem noi, Lavinia, să influenţăm votul, eu sunt jurnalist şi aşa vreau să rămân”, a comentat Rareș Bogdan, potrivit  reportervirtual, după terminarea dezbaterii.

De asemenea, Cozmin Guşă , patronul Realităţii TV, i-a susţinut intervenţia lui Rareş Bogdan: “Mie mi s-a părut că Lavinia a fost pro-Ponta şi nu e normal. Suntem o televiziune normală, dar nu mi s-a părut în regulă ce ai făcut, Lavinia”, a spus Cozmin Guşă.

sursa foto: laviniasandru.wordpress.com

3 comentarii la “Lavinia Șandru, luată în vizor de Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, după poziția pro-Ponta de la dezbatere între cei doi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *