Skip to content
Politică

Lavinia Șandru se apără: „Nu mai comentați, stați acasă!”

Lavinia Şandru a explicat la Realitatea, miercuri seara, la emisiunea Deschide Lumea, care au fost motivele care au îndemnat-o să îi adreseze prezidenţiabilului Klaus Iohannnis întrebarea cu privire la vizitele în diaspora.

„Ar fi întrebat toţi, erau acolo atâţia jurnalişti şi nu l-au întrebat pe Klaus Iohannis, de ce Dumnezeu, nu a fost în viaţa lui nici la Chişinău, nici la Cernăuţi şi, cu toate astea, vrea să fie preşedintele românilor, când ştim cu toţii că oamenii ăia au nevoie de ajutorul nostru ca să îşi păstreze fiinţa naţională, ca să nu uite limba, ca să mai aibă o carte să citească în limba română, ca să ştie copilaşii lor să scrie româneşte, pentru că sunt români”, a explicat jurnalista.

„Acum să mă adresez mai exact domnilor farisei. M-aţi condamnat pentru faptul că am avut o opţiune. Am avut o opţiune prin felul în care am adresat întrebarea aseară. Nu spuneţi că voi nu aveţi o opţiune, e clar, e o opţiune între doi. Nu mai e o opţiune între 14, este o opţiune între doi candidaţi, Klaus Iohannis sau Victor Ponta. Dacă îmi spuneţi că nu aveţi nicio opţiune, atunci tăceţi , nu mai comentaţi, staţi acasă. Nu aveţi nicio opţiune, nu vă interesează ce se întâmplă cu România. Dar pentru că aţi comentat, şi aţi comentat aşa cum aţi comentat, vă acuz pe dumneavostră că sunteţi farisei pentru că, de fapt, aveţi o opţiune! Şi aveţi o opţiune împotriva mea!”, a mai spus aceasta, menţionând că a avut iniţiativa de a arăta care sunt problemele reale cu care se confruntă cei din diaspora.

8 comentarii la “Lavinia Șandru se apără: „Nu mai comentați, stați acasă!”

 1. Nu e nici o problema sa aveti o parere. Problema a fost ca pana in acel moment nu a fost clar ca dvs sunteti pro-Ponta. In calitate de telespectator noi putem toti avea Optinuni. Dvs, la serviciu, ar trebui sa fiti impatiala. Revenind la prima idee, poate ca ar fi fost ok daca si dl Johannis ar fi stiut INAINTE de a intra in aceasta dezbatere pozitia dvs reala (adica categoric pro Ponta). Ceea c eati facut dvs a fost sa impantati cutitul in spatele omului (un Brutus cu fuste).

 2. Sunteti revoltatori, ex basistilor, actuali johanisti. Rares Bogdan al vostru a spus raspicat si repetat ca l-a ajutat pe Johannis,ridicandu-i mingi la fileu, dar el are voie, in mintea voastra cea stramba si partinitoare.Daca cineva va foloseste argumnetele sau metodele il acuzati imediat de toate relele lumii.
  Pacat de aceasta lipsa totala de fair play din partea voastra,care va autointitulati cei mai buni si mai destepti dintre ………………traci(romani).
  L:Sandru a pocedat corect,indiferent de optiunea ei. Problema romanilor diin Basaraabia si Bucovina trebuie discutata de candidatii la Presedintie, e o chestiune care priveste fiinta nationala a tarii.dar, am uitat ca voi, cei coalizati cu extremistii unguri care vor autonomie sau protectorat nu va doriti acest lucru.

  1. Avea timp sa se duva Iohannis si acolo , cautati bete in roate . Pai ce romanii de aici o duc bine ca sa le dam si lor ? Nu sunt de ignorat dar e timp!

 3. Vorbeste dar spui timpenii, esti actrita joci teatru in politica . Ce are Cernauti si altele cu a fi Presedinte? Asta e motiv sa izbucnesti si sa pui intrebarea aia stupida.? Toata Canada , romanii te urasc , esti pontista si ai jucat tatru pina acum . Nu esti chir asa de desteapta , esti manipulata caci sotil …. Nu te mai urmarim ,,

 4. Dupa cum vorbesti si arati nu pari a fi intelectuala de rasa , nu ai clasa , esti prefacuta , ai culoarea lui Ponta si a lui Madalin Voicu dar nou nu va discriminam asa cum nu il discriminam nici pe Tonta. Suntem civilizati, vou parveniti.

 5. Ce să facem, Guşă şi-a adus fosta colegă de PIN, partidul din doi membri, la postul TV al cărui patron a devenit. Iar şandramaua face şi ea ce-i zice bărbatu-su.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *