Skip to content
Politică

Lăzăroiu decriptează lovitura din vara lui 2012 și atrage atenția asupra celor „trei momente critice”

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a decriptat, în ultima postare de pe pagina de socializare, referendumul din 2012 pentru demiterea fostului președinte Traian Băsescu.

Astfel, Lăzăroiu a explicat că înțelege „încăpățânarea” lui Victor Ponta și Crin Antonescu de a „susține în continuare că tot ce s-a întâmplat a fost o nevinovată procedură democratică”. Totuși, fostul consilier prezidențial atrage atenția asupra a trei momente critice ale acelei „proceduri democratice”.

„Eu pot sa inteleg incapatanarea capeteniilor loviturii din vara lui 2012 de a sustine in continuare ca tot ce s-a intamplat a fost o nevinovata procedura democratica. Sunt totusi 7,4 milioane (zic ei) de romani care au votat si ar fi dezastruos pentru Crin sau Ponta, de exemplu, sa recunoasca faptul ca au fost la marginea Constitutiei. Ar dezamagi cateva milioane de naivi care si-au exprimat democratic frustrarile, ura, nemultumirile si ce mai vreti voi.
Totusi, au fost trei momente critice ale acelei „proceduri democratice”.
1. Suspendarea in Parlament in trei zile prin cateva OUG care au anihilat institutii fundamentale (CCR, Avocatul Poporului).
2. Fraudele de la referendum (nimeni nu stie exact amploarea lor)
3. Contestarea rezultatului referendumului de catre organizatori (!) si incercarea de modificare prin mijloace administrative a cvorumului.
Toate cele trei sunt fapte care au legatura cu Codul Penal. Daca la punctele 2 si 3, unii protagonisti au fost deja luati in colimator de justitie, la punctul 1 inca mai asteptam sa vedem proceduri judiciare. De fapt, la punctul 1, exista un singur protagonist si se afla acum pe plaja in Miami (foarte aproape de Cuba)”, a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina de Facebook.

3 comentarii la “Lăzăroiu decriptează lovitura din vara lui 2012 și atrage atenția asupra celor „trei momente critice”

  1. In tara in care un imbecil este tratat drept intelectual, nu ai nimic de asteptat. Ti-e scarba sa-i si raspunzi ceva acestui abject. Deci, sictir !

  2. Scrie slinosule si deprecum au modificat in februarie 2012 PD_LEBA legea referendumului introducand cvorumul de 50% din cei pe liste si despre erata masluita la CCR de zagrean si minea,olegul lui boc;depre santajarea aspaziei kojokar etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *