Skip to content
Politică

Lăzăroiu dezvăluie cum poate câştiga Ponta alegerile

Susţinător al Monicăi Macovei în cursa pentru Preşedinţie, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu îl vede pe actualul premier învingător în cursa pentru alegerile prezidențiale 2014 doar în cazul în care va exista o „frică de Ponta”. Într-o postare pe profilul său personal de Facebook, Sebastian Lăzăroiu îl consideră pe Victor Ponta drept „cel mai slab candidat pe care l-a avut PSD vreodată”.

„Frica de Ponta il va face pe Ponta presedinte. Ponta nu poate fi invins, opozitia e prea divizata si de aia Ponta va castiga alegerile, DNA mobilizeaza electoratul PSD, toate bazaconiile astea auzite de la oameni, altminteri inteligenti, ma sperie mai mult decat ma sperie Ponta. Oameni buni, Ponta e cel mai slab candidat pe care l a avut PSD vreodata, marele monstru PSD a strans 37% in conditii de participare mica (deci mobilizare maxima), propaganda PSD nu starneste decat rasul romanilor. Mergeti la vot si votati in primul tur cu cel/cea care simtiti ca va reprezinta. Nu va mai luati dupa panicarzi de profesie. Ponta va pierde doar daca n o sa ne mai fie frica de Ponta”, a scris Sebastian Lăzăroiu.

3 comentarii la “Lăzăroiu dezvăluie cum poate câştiga Ponta alegerile

  1. Curat murdar, coane Fanica…
    “Frica de Ponta il va face pe Ponta presedinte. Ponta nu poate fi invins,,,,
    Nu va mai luati dupa panicarzi de profesie….
    Danggggggg !!!!!! Ce destept in cap e omul asta ! Pacat ca nu candideaza, ca pe el l-as vota ! :)))))))))))

  2. Nici o zi , fara , LAZARICA–una mica—merge si fara 4 cuburi in plutire–ce vremuri–ce inspiratie–unde sunt basmele de altadata ? Acum–SURSA si MOTOCICLETA–da ca dracu–si vorbeste de FRICA—o fi incercat sa intre noaptea la COTROCENI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *