Skip to content
" "
Politică

Lăzăroiu lansează o ipoteză cutremurătoare și dezvăluie ce ascund social-democrații în spatele scandalului șefului SIE: „E secret de stat”

Votul din Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe va avea loc mâine la ora 17.

În acest context, deși președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, luni, că social-democrații nu se vor prezenta la votul în cazul MRU, coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, nu s-a arătat la fel de hotărât, declarând că „e una din variante, dar hai să ne gândim mai bine”.

Citește și: PSD anunță demersul care i-ar putea fi fatal lui MRU

Citește și: Dragnea nu calcă pe roze în ceea ce priveşte poziţia UNPR faţă de MRU: „Colaborăm într-o nouă etapă”

Astfel, fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, lansează un scenariu cutrmurător, prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina de socializare: „cu alte cuvinte, Dragnea e reprezentantul aripii celor care, vorba lui Geoana, vor sa stie „cam cati mai suntem”. Rovana, trimisa lui Ponta, nu vrea sa se afle „cati mai suntem”

„Maine se voteaza directorul SIE. Teoretic, Birourile Permanente ale celor doua camere ar fi putut amana votul in plen pana la toamna. Teoretic, doar. Pentru ca si pesedisti din BP au votat pentru plenul de maine. Eu am tot zis ca si PSD are parlamentari care voteaza pentru „interesul national”. Asta e si motivul pentru care maine, la plen, PSD va absenta. Ca nu cumva sa vada cineva cati pesedisti apara interesul national. Asta, in sine, e secret de stat

Asta in caz ca voiati sa stiti de unde balbaiala Rovana- Dragnea. Rovana zice ca s-a decis boicotul, Dragnea zice ca nu s a decis inca nimic. Cu alte cuvinte, Dragnea e reprezentantul aripii celor care, vorba lui Geoana, vor sa stie „cam cati mai suntem”. Rovana, trimisa lui Ponta, nu vrea sa se afle „cati mai suntem” (probabil pentru ca banuieste)”, a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina de socializare.

" "
" "

3 comentarii la “Lăzăroiu lansează o ipoteză cutremurătoare și dezvăluie ce ascund social-democrații în spatele scandalului șefului SIE: „E secret de stat”

  1. Mai Lazarica, dar voi cati mai sunteti bre ? Intreb cu interes, sa stim efortul financiar. Ca de maine se ieftinesc medicamentele ! Mai ai si tu rabdare o zi, ca nu crapa pamantul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *