Skip to content
Politică

Le-a ajuns cuțitul la os: zeci de mii de oameni din Barcelona au ieșit în stradă în frunte cu REGELE

proteste-tribune.com

Le-a ajuns cuțitul la os: zeci de mii de oameni din Barcelona au ieșit în stradă sâmbătă după-amiază în frunte cu însuși REGELE Spaniei, Felipe al VI-lea.

Este vorba despre un marş împotriva terorismului, la nouă zile după atacurile teroriste soldate cu 15 morţi şi 120 de răniţi, relatează ziarul El Mundo, preluat de Mediafax.

Marşul a început în zona Salvador Espriu, situată în centrul oraşului Barcelona. Printre personalităţile care participă la marş se numără regele Spaniei, Felipe VI, premierul Mariano Rajoy şi Carles Puigdemont, preşedintele regiunii Catalonia.

Primarul oraşului Barcelona, Ada Colau, a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste şi a mulţumit personalului serviciilor de intervenţie.

Marşul este organizat sub sloganul „Nu avem teamă” de terorism.

Cincisprezece persoane au fost ucise, iar alte 120 au fost rănite în atentatele comise pe 17-18 august în oraşul Barcelona şi în localitatea Cambrils. Atentatele au fost revendicate de reţeaua teroristă Statul Islamic.

În filmarea de mai jos, se pot vedea oameni purtând pancarte cu inscripția „Comunitatea pakistaneză din Barcelona condamnă terorismul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *