Skip to content
Sport

Lecția de simplitate predată de Keanu Reeves unui ploieștean

wegotthiscovered.com

Alex Piscan, tânăr ploieștean, stabilit în Los Angeles, a povestit cu lux de amănunte, pe pagina personală de Facebook, o întâlnire neașteptată cu marele actor Keanu Reeves.

Astfel, ploieșteanul susține, în postarea sa, că renumitul actor se deosebește de ceilalți colegi de breaslă prin simplitate și lipsa de fandoseală, calități manifestate  în scurta întâlnire cu acesta.

Tânărul relatează cum într-o ”dimineață normală” se întâlnește cu un tip ”imbracat cu o jacheta ponosita, blugi rupti, ghete tocite si o sapca”. Cu însuși marele actor Keanu Reeves, care nu ezită să îl invite să ia loc la masa lui pentru a bea cafeaua împreună.

”O dimineata normala, in care ma duc sa imi beau cafeaua ca de fiecare data in aceasi cafenea….dar nu aveam sa stiu ca azi voi intalnii o persoana cum nu am mai intalnit pana acum. Intru in cafenea si vad un tip….imbracat cu o jacheta ponosita, blugi rupti, ghete tocite si o sapca….il recunosc este Keanu Reeves. Imi iau cafeaua si ma apropii de el. Se pregateste sa ia loc la masa. Il salut ii zambesc si ii cer sa facem o poza. Aici raman fara cuvinte si nu am crezut ca voi intalnii o asemena persoana. Ma refuza politicos ca nu doreste sa faca poza….dar in schimb ma invita sa iau loc la masa lui sa bem cafeaua impreuna. Raman fara cuvinte si ma asez. Este cel mai deosebit om, artist pe care l-am intalnit in viata mea. Am stat de vorba o ora….o ora in care am invatat de la acest om cat poate as fi invatat intr-un an sau doi de la viata mea. Am invatat ce inseamna sa fi tu insuti, sa iubesti lumea si sa apreciezi lucrurile marunte ca sa poti aprecia apoi pe cele mari. La plecare imi semneaza un autograf pentru mine si un bun prieten. Ii multumesc…..El imi multumeste pentru prezenta mea si conversatia avuta. Este un moment pe care cu siguranta nu il voi uita niciodata”, a scris Alex Piscan pe pagina personală de Facebook.

În urma cu 16 ani, în 1999 a devenit unul dintre cei mai renumiți actori datorită rolului din filmul SF „Matrix”, însă până în prezent, la vârsta de 51 de ani, viața lui a fost marcată de o grămadă de tragedii. Însă, deși mulți s-ar fi lăsat doborâți de soarta potrivnică, Keanu a reușit să meargă mai departe. Aceasta este povestea tristă și a adevărată a lui Keanu Reeves și doar câteva din motivele care îl fac să fie un om minunat în viața reală.

 

 

1 comentariu la “Lecția de simplitate predată de Keanu Reeves unui ploieștean

  1. eu l-am intalnit aseara, in berceni, pe brad pitt. n-a vrut sa se pozeze cu mine, dar am baut 15 beri impreuna. si mi-a povestit toata viata lui nefericita. mare om!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *