Legătura feroviară între Timișoara și Szeged va fi restabilită

Sursa foto- facebook/Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și ministrul ungar al Afacerilor Externe și Comerțului Exterior Péter Szijjártó au semnat, miercuri, un memorandum pentru restabilirea legăturii feroviare între Timişoara şi Szeged. Printre altele, cei doi au mai discutat despre înființarea unui drum de legătură între localitățile Cenad și Magyarcsanád prin podul peste râul Mureș, iar oficialul ungar a reiterat faptul că Ungaria sprijină aderarea deplică a României la spațiul Schengen, în perioada președinției rotative a Consiliului UE deținută de țara sa timp de șase luni.

„Împreună cu ministrul ungar al afacerilor externe și comerțului exterior, Peter SZIJJARTO, am semnat astăzi un memorandum pentru restabilirea legăturii feroviare între Timișoara și Szeged”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.

Cei doi au abordat și alte subiecte, precum stadiul noului Punct de trecere al frontierei între Beba Veche și Kűbekhaza sau înființarea unui drum de legătură între localitățile Cenad și Magyarcsanád prin podul peste râul Mureș, a mai anunțat Grindeanu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: