Skip to content
Politică

Legea anti-defăimare. Băsescu sare la gâtul lui Dragnea: Ai grijă!

Continuă scandalul din jurul legii anti-defăimare (care vizează inclusiv Internetul). Fostul preşedinte al României Traian Băsescu sare la gâtul liderului PSD Liviu Dragnea: Ai grijă!

Într-un status postat, miercuri, pe Facebook, liderul Mişcării Populare îi atrage atenţia şefului social-democraţilor că Internetul „este o alternativă care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat şi mai puţin manipulabil”.

„Dragnea ştie că poate să cumpere cu bani şi favoruri unele televiziuni, radiouri, ziare naţionale sau locale la pachet cu destui «deontologi».

Tot Dragnea şi haita lui au înţeles că mediul on-line, reţelele de socializare, nu pot fi controlate sau cumpărate şi că acestea au devenit o alternativă viabilă la mass-media tradiţionale.
Internetul este o alternativă care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat şi mai puţin manipulabil. De aceea, prin LEGEA DEFĂIMĂRII, în preajma alegerilor, Dragnea vrea să pună sub control internetul.
Dragnea ai grijă, de libertatea internetului se bucură peste 8 milioane de români”, transmite Băsescu.

1 comentariu la “Legea anti-defăimare. Băsescu sare la gâtul lui Dragnea: Ai grijă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *