Skip to content
Politică

Legea defăimării. Gorghiu, sarcastică: „Chiar și dl Dragnea trebuie să aibă dreptul de a spune prostii”

Legea defăimării sociale. Alina Gorghiu (co-preşedinte al PNL) este sarcastică la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, susţinând că inclusiv acesta „trebuie să aibă dreptul de a spune prostii”.

CITIŢI ŞI: Dragnea modifică Legea defăimării pentru a nu mai exista suspiciuni

Într-un status postat, luni, pe Facebook, Gorghiu dă de înţeles că PNL aşteaptă mulţumiri de la Dragnea, „pentru că l-am determinat să renunțe la aberațiile din legea antidefăimării, deoarece îl apărăm și pe domnia sa în fața propriilor declarații”.

„Încă o dată se dovedește că PSD nu înțelege democrația. Apelul la justiție echivalează pentru dl Dragnea cu o acțiune a unui grup infracțional. În pesedism, partidele nu au dreptul de a contesta legi în instanță, iar dreptatea se face la sediul PSD. În pesedism, nu există diferențe de opinie, dreptul la vot și dreptul la liberă exprimare. În pesedism, votanții cu vederi democrate sunt un mare grup infracțional.

În orice caz, dl Dragnea ar trebui să ne mulțumească pentru că l-am determinat să renunțe la aberațiile din legea antidefăimării, deoarece îl apărăm și pe domnia sa în fața propriilor declarații. În democrație chiar și dl Dragnea trebuie să aibă dreptul de a spune prostii”, punctează Alina Gorghiu.

CITIŢI ŞI: Dragnea îi dă dreptate lui Hans Klemm: „Eliminăm definiția defăimării sociale”

1 comentariu la “Legea defăimării. Gorghiu, sarcastică: „Chiar și dl Dragnea trebuie să aibă dreptul de a spune prostii”

  1. D-na Gorghiu debiteaza prostii tot timpul, pentru ca nu o duce mintea sa emita si ceva inteligent. Evident ca Dragnea a propus o cretinie, dar madam Gorghiu il concureaza zilnic la concursul „politicienii spun tampenii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *