Skip to content
Politică

Legea Recursului Compensatoriu pune pe jar România. Mîndruță: Tudorel Toader să vină și să îndrepte greșeala lui Cioloș!

http://inquamphotos.com/

Legea Recursului Compensatoriu a generat efecte grave prin eliberarea a peste 10.000 de deținuți, dintre care aproape 200 de recidiviști care au ucis, tâlhărit sau violat s-au întors deja înapoi în închisoare.

Contactat de PSNews, jurnalistul Lucian Mîndruță ne-a oferit câteva comentarii cu privire la situația care pare să escaladeze pe zi ce trece. Jurnalistul este de părere că nu există nicio scuză a actualului ministru al Justiției pentru care ”greșeala lui Cioloș” să nu fie îndreptată în cel mai scurt timp.

”Domnul Tudorel Toader spune că e vina lui Cioloș. Nu-l oprește nimic să îndrepte greșeala, dacă e așa cum zice el. Am văzut o declarație a domnului Toader în care spune că e vina lui Cioloș. Ok, să vină și să îndrepte greșeala lui Cioloș. Asta dacă i se pare o greșeală, dacă nu i se pare o greșeală, să și-o asume.” 

De asemenea, Mîndruță afirmă că jurnaliștii nu ar trebui să își dea cu părerea în domeniul siguranței naționale sau a siguranței cetățeanului fără să aibă toate datele, în schimb consideră că oamenii legii și cei de la Ministerul de Interne ar trebui să iasă la rampă și să prezinte efectele acestei legi întregii țări:

”Aici trebuie să întrebați un criminalist. Consider că jurnaliștii n-ar trebui să facă afirmații despre siguranța națională sau a cetățeanului atâta timp cât nu are toate datele. Sigur că e mai nasol cu ei pe stradă, dar de aici și până la isterie este drum lung. Cred că ar trebui și ar fi de foarte bun bun-simț să iasă cineva de la Poliție să vorbească despre asta. Efectele de acolo ar trebui să le redea cineva. Oamenii de acolo le știu cel mai bine. Aștept pe cineva de la M.A.I. să iasă și să vorbească, n-ar trebui lăsat totul pe jurnaliști să-și dea cu părerea. Ei ar trebui să spună acum, cetățenilor care le plătesc salariul, care sunt efectele acestei legi.”  

Întrebat, la final, dacă Guvernul va ceda protestelor din partea Opoziției pentru a abroga sau modifica legea, acesta a spus că: ”Nu știu ce va face Guvernul și nu știu ce va face nici Opoziția, deoarece nu sunt membru niciuneia dintre tabere. Cred, în schimb, că situația actuală nu e ok și că ar trebui rezolvată. Guvernul ar trebui să se ocupe și de țara care e victimă, nu doar țara care e vinovată”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *