Skip to content
Sport

Legendarul Kobe Bryant a murit. Cum s-a produs decesul marelui star NBA

UPDATE

Fiica în vârstă de 13 ani a lui Kobe Bryant, Gianna, se afla şi ea în elicopterul care s-a prăbuşit duminică în Calabasas, accident soldat cu cinci decese, relatează CNN.

Potrivit sursei citate, Bryant îşi ducea fiica la un turneu de baschet.

—————————————————————————————————————————————–

Vestea sfârșitului de săptămână vine din SUA, acolo unde presa relatează decesul legendarului Kobe Bryant, într-un accident de elicopter. Informația a fost relatată inițial de site-ul TMZ, apoi preluată de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucători din istoria NBA, avea doar 41 de ani.

Conform, TMZ elicopterul privat al lui Bryant a căzut în Calabasas, statul California. Niciuna dintre persoanele din elicopter nu a supravieţuit, fiind confirmate cinci decese.

Bryant, care s-a retras din activitatea sportivă în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers, era căsătorit şi avea patru fiice, ultima născută în iunie 2019.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor, transmite News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *