Skip to content
Societate

Legitimații de călătorie internațională în Gara Chișinău, prin sistemul electronic al CFR Călători

Ziarul National

Călătorii din Republica Moldova au posibilitatea de a achiziţiona legitimaţii de călătorie în trafic internaţional pentru destinaţii europene, inclusiv pentru destinaţiile către România, direct din Gara Chişinău, începând cu data de 20 mai, prin sistemul electronic al CFR Călători, a anunţat operatorul feroviar naţional, într-un comunicat de presă, scrie agerpres.ro.

Totodată, reamintim celor care călătoresc cu trenul internaţional 105/106 – ‘Prietenia’ că pot beneficia de bilete de tip low-cost pentru Bucureşti – Chişinău şi retur, prin oferta tarifară  ‘Smart – Prietenia”, la un preţ de 19 euro. Acestea pot fi cumpărate şi online, direct de pe site-ul https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search, iar călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o staţie CFR, fie prin livrarea prin curier„, se arată în comunicatul citat.

CFR Călători precizează că, înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii trebuie să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *