Skip to content
Politică

UPDATE Leonard Doroftei, audiat la DNA

UPDATE: ”N-avem treaba cu Gala Bute. Am fost intrebati de cateva lucruri de pe vremea lui Rudel Obreja. Trebuie să recuperăm niște bani, lucruri. Toate documentele sunt la DNA”, a declarat Doroftei la ieșirea de la DNA.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a venit luni la DNA, surse judiciare declarând că acesta va fi audiat ca martor în dosarul privind organizarea, de către Rudel Obreja, a galei „Campion pentru România”, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, în 2011.

Leonard Doroftei a declarat la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie că nu ştie exact pentru ce a fost citat, însă cel mai probabil va fi audiat în calitate de martor.

Prin rechizitoriului din 6 noiembrie 2013, procurorul de caz a dispus trimiterea în judecată a fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, pentru fapte corupţie şi scoaterea de sub urmărire penală sau neînceperea urmăririi penale, după caz, faţă de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ministerului Economiei, companiilor naţionale şi ai Federaţiei Române de Box implicaţi în săvârşirea faptelor din acest dosar, informează mediafax.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *