L’Equipe despre Popovici: Pleacă de la Fukuoka fără medalie, dar şi-a umplut valiza cu învăţăminte

Sursă foto: FRNPM
Sursă foto: FRNPM

David Popovici, în vârstă de 18 ani, multiplu campion care la Fukuoka a aflat ce este eşecul, pleacă de la Campionatul Mondial cu “valiza plină cu învăţăminte”, scrie, joi, L’Equipe.

La 18 ani, Popovici încă învaţă. În ultimul an, viaţa lui s-a schimbat complet. A trecut de la statutul de necunoscut la cel de vedetă după ce a câştigat două titluri mondiale la 100 m şi 200 m la Budapesta în 2022. În Japonia, el a resimţit din plin efectul unui statut care nu a fost digerat pe deplin”, notează jurnalul francez, potrivit news.ro.

L’Equipe menţionează că Popovici are multe de analizat înainte de Jocurile Olimpice.

Pleacă de la Fukuoka fără nicio medalie, dar şi-a umplut valiza cu învăţăminte. Un om care nu a cunoscut niciodată eşecul, a luat contact cu acesta în Japonia. În ciuda dezamăgirii, el a văzut că există loc pentru îmbunătăţire. Tânărului îi place să înveţe şi are multe de analizat cu doar un an înainte de Jocurile Olimpice”.

Autor

  • Ada Zamfir

    Redactor, Jurnalistă cu experienţă de peste 20 de ani în presă. După studii în comunicare în Turcia, a debutat în 2011 în presa autohtonă. A activat la agenţiile de presă Mediafax şi News.ro.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: