Epure: Ben Oni Ardelean este mostra trădării tipice în politică

Sursa foto: Ben Oni Ardelean/Facebook
Sursa foto: Ben Oni Ardelean/Facebook

Parlamentarul liberal Ben Oni Ardelean, susținut de Biserica Penticostală, și-a dat demisia din PNL, după ce a aflat că filiala Timiș nu-l va mai pune pe lista parlamentară de anul viitor.

Alin Nica, președintele PNL Timiș, a declarat presei locale că moral ar fi ca “domnul deputat să plece și din Parlament, să-și dea demisia de onoare.”

Ben Oni Ardelean își va anunța mâine programul politic al noul partid pe care-l va păstori, evident o tribună politică pentru candidatura lui Mircea Geoană, pe care l-a plimbat prin Timișoara.

Ben Oni Ardelean nu a participat la activitățile zonale de mult timp, fiind prea preocupat de învârtelile sale economice, ne declară o sursă din PNL Timiș.

“N-a mai fost văzut demult în circumscripția electorală pe care o reprezintă”, a spus un lider local.

Președintele PNL Timișoara, Cozmin Tabără, l-a făcut “laș.”

Într-un editorial de excepție, profesorul de comunicarte Lia Lucia Epure pune punctul pe “i.”

“Pieptănă chica lucitoare sub reflectoarele studiourilor de televiziune”

“Ben Oni Ardelean este mostra trădării tipice în politică. Când pleacă șobolanii de pe corabie? Ah, da, când se scufundă? Când strigă hoțul ”hoții!”? Când știe că poate fi prins.

Ben Oni Ardelean este figura tipică a politicianului în cursa după imagine. A imaginii de sine. Nu îl interesează imaginea partidului, ci a sa însuși. Se vede asta de la modul în care-mi pieptănă chica lucitoare sub reflectoarele studiourilor de televiziune, până la încercarea (gratuită) de a-și alege cuvintele pe care le înșiruie cu prea multe stângăcii gramaticale, părând că folosește neologisme.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: