Skip to content
Dolj Știri locale

Lia Olguţa Vasilescu, despre anularea licitaţiei pentru DE Craiova-Lugoj: Firma Egis ar fi păpat iar un purcoi de bani degeaba

lugojexpres.ro

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, susţine, în legătură cu anularea licitaţiei pentru proiectarea autostrăzii Craiova-Lugoj, că acest proiect, aşa cum fusese gândit ca perioade de proiectare şi execuţie, ar fi durat circa 10 ani, timp în care firma Egis, care avea experienţa autostrăzii Bechtel, „ar fi păpat iar un purcoi de bani degeaba”.

„Drulă a vrut să îngroape Drumul Expres Craiova – Lugoj. Doar perioada de realizare a Studiului de fezabilitate era de 4 ani! Adăugaţi licitaţia pentru proiectare, proiectarea, licitaţia pentru execuţie şi execuţia! Asta în cazul fericit în care nu erau contestaţii la instanţă! Adică vreo zece ani! Timp în care firma Egis, legată de doamna Clotilde, care avea experienţa autostrăzii Bechtel, cea care nu a trecut niciodată de studiul de fezabilitate, dar pentru care unii au câştigat ca şi cum s-ar fi făcut, ar fi păpat iar un purcoi de bani degeaba! Noi vrem autostrada Craiova – Lugoj! Şi se va face!”, a scris, miercuri, Vasilescu pe pagina de facebook.

Actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirma în decembrie 2021 că unele termene la proiectele de infrastructură sunt „de noaptea minţii”, cum sunt cele pentru drumul expres Craiova-Lugoj şi autostrada dintre Braşov şi Ploieşti.

2 comentarii la “Lia Olguţa Vasilescu, despre anularea licitaţiei pentru DE Craiova-Lugoj: Firma Egis ar fi păpat iar un purcoi de bani degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *